Beograd, Hot Mess, Najave, Splavovi

Ponovo počinje sa radom najlepši i najpoželjniji splav beogradskog noćnog života, Hot Mess. Otvaranje je zakazano za večeras, a žurka će trajati kraja nedelje. Nova sezona na popularnom splavu donosi Vam vrhunsku muziku, dobru atmosferu i sjajnu energiju u još boljem ritmu. Ovaj vikend je uvertira za nezaboravnu sezonu u kojoj će Hot Mess raditi svih sedam dana i sedam noći. U petak, na otvaranju, nastupiće Joey Daniel & Rub'A'Dub, dok Vas u subotu čekaju John Belk i Rub a Dub. Imajući sve ovo u vidu, čeka Vas nezaboravna sezona na splavu Hot Mess.

Splav Hot Mess

Fotografisano na splavu Hot Mess

splav Hot Mess

Fotografisano na splavu Hot Mess

Ne čekajte više ni sekund. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski provod. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

splav Hot Mess

Fotografisano na splavu Hot Mess

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com