Fensi Kafana, vesti

Ludilo uz Jami u Fensi kafani!

U četvrtak 12. septembra u popularnoj beogradskoj Fensi kafani nastupiće jedna od najvećih zvezda domaće estradne scene – Jami! Dobro raspoloženje, sjajna muzika i nezaboravna atmosfera ono su bez čega ovo veče sigurno neće proteći!

Pevačica Jasna Milenković Jami, pored svojih mnogobrojnih hitova, pevaće i numere svojih kolega. Publika će moći da uživa do ranih jutarnjih časova u vrhunskom glasu ove poznate folkerke. Podsećamo da je godine 1994. Jami snimila album "Čokolada" koji joj je doneo titulu pevačice godine, a tada je važila i za jednu od najseksipilnijih žena u Srbiji, a poznato je da je zarad dobrog provoda spremna na sve! Ono što je sigurno, najluđi provod u gradu ovog četvrtka garantovano je u Fensi kafani!

fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi kafana

A na istom mestu, u petak 13. septembra možete uživati uz fantastičnu Katarinu Živković, koja će nastupiti u pratnji Fensi Benda. Subotu 14. septembar rezervisan je za izvanredan duo, Nenad Cvijetić i Sanela, a za kraj vikenda, tu su Andreana Čekić i Kosmajac, u nedelju 15. septembra.

Fotografi portala beogradnocu.com takođe će se provoditi sa vama u Fensi kafani, gde uvek rado beleže najinteresantnije momente vašeg provoda. Posetite našu galeriju i uverite se u standardno dobru atmosferu koja vlada u Fensi kafani.

fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi kafana

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja u Fensi kafani možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com