Štikla i Burence, vesti

Ludilo uz Štiklu i Burence.

Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete izaći narednih dana, beogradnocu.com je tu da vam olakša snalaženje u noćnom životu. Naime, za sve ljubitelje kafanskog provoda i boemske atmosfere kafana Štikla i Burence je definitivno pravi izbor.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

U kafani Štikla i Burence pored bogate ponude pića po pristupačnim cenama i usluge na svetskom nivou, očekuje vas vrhunski muzički repertoar. U četvrtak, vašu noć će nezaboravnom učiniti Mirče Radulović i Zvezde Granda. Očekujte sjajne vokale, koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

U petak, kafana Štikla i Burence vam nudi pravi spektakl uz najbolje narodne hitove uživo. Ono što sigurno neće izostati jeste provod do ranih jutarnjih časova, najlepše devojke, kao i dobro raspoloženje. Ukoliko propustite ova dešavanja, grešku možete ispraviti već u subotu kada vas očekuju tamburaši, odnosno akustična svirka sa harmonikom, violinom i saksofonom. Najlepše starogradske numere nesumnjivo će probuditi vaše emocije.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se sa vama rado provoditi u kafani Štikla i Burence. U išekivanju najavljenih dogaćaja pogledajte našu galeriju fotografija.
Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Štikla i Burence, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com