vesti

Ludnica na vodi - Acapulco.

Kada se kaže provod u prestonici na vodi, veoma često se misli upravo na splav Acapulco. To je mesto neverovatno slatkog i pozitivnog duha. Mnogi su prvi put u životu izašli baš na ovaj splav i stranci kada posete Beograd, neretko izađu baš na Acapulco i ostanu bez daha.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Ukoliko razmišljate gde večeras da pođete u izlazak idealan izbor je definitivno splav Acapulco, jer vas tamo čeka lud i nezaboravan provod koji diktira urbane legende splavarskog provoda.

Nemanja Staletović i Snežana Nešić, čekaju vas ko zapete puške, da večeras luduju sa vama do zore. Proveren kvalitet je nešto što se za Acapulco podrazumeva i muzičari neguju taj duh i tu tradiciju najboljeg i najtraženijeg provoda na vodi kome niko ne može da odoli. Slaven Đukanović, Milica Milić i Dara Milivojević sa vama luduju u četvrtak ne treba dva puta da razmišljate samo se uputite ka Acapulcu i provod je već tu. Najbolji repertoar, najlepše uvek raspevane devojke brend su Acapulca koji nikada nije izneverio ni jednog svog gosta.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Petak je dan za najbolje provode na Acapulcu to znaju i toga se pridržavaju uvek raspevani Marko Žujović i Ivana Bojanović. Igra i pesma viju se sa splava na vodi i nikada nije dosta uvek se traži više i više i Acapulco to nesebično pruža i lako osvaja čak i one koji prvi put zakorače na show na vodi zvan Acapulco.

Subotom je uvek puno ludo i veselo Aleksandar Petrović i Katarina Didanović brinu da ne sednete ni na tren, čim oni zasviraju i zapevaju, devojke odmah skaču i počinje luda žurka koja se vije do duboko u noć i dobre vibracije, pozitivnu energiju i neizmernu sreću prenose na sve koji stanu na vrata Acapulca.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Rezevišite i vi na vreme svoja mesta na Acapulcu, ponesite osmeh, a za ostalo će se pobrinuti kralj provoda na vodi splav Acapulco. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com