Parlament, vesti

Ludnica u  klubu Parlament!

Beogradski noćni provod ovog petka postaje bogatiji za još jedan klub. Naime, 11. oktobra uz fenomenalan line up, odnosno uz momke poznate pod imenima Dj Playa i Dj Architect, otvara se još jedna izvanredna sezona u klubu Parlament.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Sa sigurnošću možemo tvrditi da klub Parlament od ove jeseni postaje novo omiljeno mesto ljubitelja kvalitetne RnB i house muzike. Akcenat je na dobrom provodu, vrhunskoj atmosferi i kvalitetnoj muzici, koja se prožima sa komercijalnijim melodijama. Očekuje vas istovremeno vrlo sofisticiran, ali i opušten provod.

Dj Playa važi za najtraženijeg beogradskog producenta i jedan je od najboljih RnB , Mash-Up, House & Bootleg DJ-eva u Srbiji, član poznatog brenda i organizacije RnB CONFUSION BELGRADE! U Dj vode ušao je 1994. godine i do sada je postigao ogroman uspeh. Jedan je od retkih, poznatih i dalje prisutnih old-school DJ-eva na Beogradskoj sceni. Sa Dj Architect-om potpisuje nezaboravne žurke!

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

A nakon spektakla koji vas očekuje u petak, atmosfera u klubu Parlament ne opada. Već u subotu 12. oktobra za miks pultom naći će se popularni Dj Nikola i Mirko & Meex, koji će svojim setom garantovano oduševiti sve prisutne. Mirko & Meex su back 2 back formacija koja se može pohvaliti veoma uspešnom karijerom koja obuhvata setove sa David Guetta-om i Arman van Helden-om kao i warm up-ove na gostovanjima Fedde Le Grand-a, David Morales-a, Dirty South-a i mnogih drugih zvezda svetskog DJ-inga. Ovi momci takođe su bili i sjajna podrška popularnom Kurd Maverick-u. Jasno vam je da njihov nastup ne smete propustiti!

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u klubu Parlament, tako da dokaze najboljeg provoda možete vrlo lako pronaći, i to samo jednim klikom. U našoj galeriji nalaze se najinteresantniji momenti beogradskog noćnog života.

Rezervacije za otvaranje nove sezone prave ludnice u klubu Parlament, kao i za sva predstojeća dešavanja u ovom klubu možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda!

 

beogradnocu.com