vesti

Ludo uz Lexington u kafani Mala Moja.

Kafana Mala Moja u subotu je bila mesto može se slobodno rećí najluđeg provoda u gradu. Naime članovi Lexington benda koji su došli kao gosti u kafanu odlučili su da na jedan veoma specifičan način iznenade sve prisutne. Na oduševljenje publike u toku već ludog i dobrog provoda članovi Lexington-a su se popeli na binu i preuzeli muzički deo večeri, ne treba ponavljati a oduševljdenju nije bilo kraja. Publiku koja se ludo zabavljala popularni momci doveli su do usijanja i atmosferu u već uzavreloj kafani Mala Moja podigli iznad maksimuma.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Hitovi su se ređali jedan za drugim, a publika nije mogla da dođe do daha jer uz ritam koji je diktirao Lexington nisu stajali sa đuskom. Tornado zvani Lexington uveličao je već predivno veče u kafani Mala Moja koja je prepoznatljiva po odličnoj atmosferi, ali i iznenađenjima koje je publika odlično prihvatila i zabavi koja je prevazišla sve do sada kao da se nije video kraj.

Naši fotografi su naravno bili na licu mesta i zabeležili najzanimljivije momente ovog neponovljivog provoda. Da su varnice letele svuda vidi se i na fotografijama.

Ova predivna kafana starogradskog duha, u donjem delu restorana Manjež, u kojoj uživanje u boemskim čarolijama pronalaze i poznate face prestonice diktira tempo kafanskog provoda u ovim hladnim noćima. Subotom vas uveseljavaju Tango i Cash, sredom Miša Laguna, a u petak se veselite uz provereni Truveri bend.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Kafana Mala Moja je već postala mesto gde se skupljaju najlepše gradske šmizle i koje svojom vrhunskom kako muzičkom tako i ugostiteljkom ponudom oduševljava iz noći u noć. Sreda, petak i subota su dani kada vašu malu treba da povedete u lud i nezaboravan provod u kafanu koja je prepuna izazova i iznenađenja. Čeka vas ludo boemsko veče u kafani Mala Moja.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Pratite portal beogradnocu.com da biste prvi saznali sve informacije vezane za noćni život prestonice, a tu smo i da vam obezbedimo mesto gde god poželite. Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u kafani Mala Moja možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com