vesti

Lux Events Center: Repriza Nove godine sa Acom Lukasom.

Nova godina samo što nije zakucala na naša vrata, a dobar provod prvog dana u godini je najvažniji.  Uz najbolji mogući repertoar u izvedbi neponovljivog i veličanstvenog Acu Lukasa možete reprizirati najluđu noć u vašem obožavanom Lux Events Center za samo Od 40 € do 90 €.

Najbolji provod, najžešći izlazak i najidealniji ulazak u 2014. godinu je upravo uz Bele ruže, Pao sam na dno, Kuda idu ljudi kao ja, Ja živim sam i vlasnika ovih najvećih hitova Acu Lukasa u najspektakularnijem prostoru Lux Events Center. Vašim čulima će zagospodariti specijaliteti vrhunskih kuvara, a luksuzno opremljen prostor i glas Ace Lukasa učiniće da se osećate posebno, glamuruzno i da uz spektakl svetskih razmera uđete u 2014. godinu kao kraljevi, jer uz kralja Acu Lukasa i fenomenalni Lux Events Center drugačije i nije moguće.

Ovo će biti najprefinjeniji provod u gradu i samo odabrani, a to ste vi, uživaće u ovom posebno odnegovanom repertoaru i svim iznenađenjima koje je samo za vas i vašu novogodišnju euforiju pripremio profesionalni tim Lux Events Center. Cena rezervacija zavisi od pozicije u okviru tri sektora. Postoji sektor Vip, sektor Separei i sektor Barski Stolovi. Rezervacija uključuje posluženje odnosno za sektor Vip švedski sto i iznosi od 70€ do 90€ po osobi, za sektor Separei bife sto i iznosi 80€ po osobi i za sektor Barski Stolovi kanapei, finger food i iznosi od 40€ do 50€  po osobi.

Budite sa najboljima, vaš Lux Events Center je spreman za vas i vašu idealnu i nezaboravnu reprizu Nove godine, da biste bili deo ovog provoda za kojim već pati pola grada za sve prijatelje beogradnocu.com obezbedili smo besplatnu dostavu karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  Bele ruže kao šlagvort tu smo i mi da ovekovečimo najlešpe trenutke u vašem životu.

 

beogradnocu.com