vesti

Where the magic happens: at Dragstor Play.

Iz Dragstor Play-a poručuju: Oslobodite se mainstream šablona, okrenite se dance podijumu i miks pultu! I na to će vas podsećati svake nedelje, tačnije omogućiti vam nizom Lets Be Weird Together žurki, koje su do sada protekle nezapamćeno dobro.

Dakle, u petak 22. novembra na splavu Dragstor Play očekuje vas senzacija uz neponovljive zvuke house muzike najpopularnijih i najtraženijih dj-eva u regionu. Za vaše opuštanje i oslobađanje od rutine pobrinuće se Dj Miloš Starčević, Dj Ales i Dj Peca. Žurka počinje tačno u ponoć, a ulaz je besplatan.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Na Dragstor Play-u proteklih nedelja provodili su se Bane Trifunović, Galeb Nikačević, Vlada Vuksanović, Nenad Radujević i mnogi drugi, pa i na predstojećim dešavanjima očekujemo veliki broj VIP ličnosti.

Dragstor Play inače predstavlja zimski Lounge Bar i klub i nalazi se u unutrašnjem zatvorenom delu letnjeg Splava Play. Iako novootvoreno, mesto je već poznato po vrhunskoj atmosferi i kvalitetnim haus setovima gradskih di-džejeva.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Rezervacije za sva dešavanja u klubu Dragstor Play možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.

 

beogradnocu.com