vesti

Magla Bend na splavu Acapulco.

Na popularnom prestoničkom splavu Acapulco očekuje vas zaista spektakularan provod. Večeras će vas na ovom izvanrednom mestu zabavljati Magla Bend i napraviti neponovljivu atmosferu.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Magla bend, pored toga što je poznat po velikom broju svojih klupskih nastupa, izdvaja se i svojim jedinstvenim repertoarom, koji obuhvata veliki broj pesama, od domaće i strane pop i rok muzike, pa sve do novih narodnih hitova. Poseban akcenat stavlja se na odabir numera, koje se uvek prilagođavaju strukturi publike.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Pored pesama domaće i svetske muzičke scene, Magla bend bavi se i autorskom muzikom, a poznati su i po svom hitu “Ja zauvek te volim”. Da ovaj bend pravi sjajnu atmosferu govori nam i poverenje koje su mu ukazale naše velike zvezde, poput Ane Bekute i Džeja Ramadanovskog, sa kojim bend uvek rado sarađuje. Veliko profesionalno iskustvo ovog sastava garantuje izuzetno veče.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Petak je takođe  idealan dan za provod na splavu Acapulco, jer vas očekuju Marko Žujović i Ivana Bojanović. Subota 9. novembar rezervisana je za Aleksandra Petrovića i Katarinu Didanović.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja na splavu Acapulco, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.
U iščekivanju ovih sjajnih događaja, pogledajte našu galeriju.

 

beogradnocu.com