vesti

“Magloviti” četvrtak na splavu Acapulco.

Na poznatom prestoničkom splavu Acapulco vas ovog četvrtka zabavlja Magla bend. Splav Acapulco je nezaobilazno mesto kada je u pitanju noćni život Beograda, i to upravo zbog uvek vrele atmosfere. Muzički program se pažljivo bira, kako bi gosti splava uvek bili zadovoljni.

Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Magla bend, pored toga što je poznat po svojim nastupima u velikom broju beogradskih klubova, izdvaja se i svojim jedinstvenim repertoarom, koji obuhvata veliki broj pesama, od domaće i strane pop i rok muzike, pa sve do novih narodnih hitova.

Pored pesama domaće i svetske muzičke scene, Magla bend bavi se i autorskom muzikom. Svoj hit koji trenutno promovišu je “Ja zauvek te volim”.

Da ovaj bend pravi sjajnu atmosferu govori nam i poverenje koje su mu ukazale naše velike zvezde, poput Ane Bekute i Džeja Ramadanovskog, sa kojim bend uvek rado sarađuje.

Kakav je bio provod proteklih nedelja na splavu Acapulco možete pogledati u našoj galeriji, a u istoj se možete i naći ukoliko četvrtak provedete baš na Zemunskom keju.

Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Rezervacije za sva dešavanja na splavu Acapulco, možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com