vesti

Maja Nikolić samo za vas u Locura Baru.

Ukoliko ne znate kako biste proveli ove radne dane, a željni ste dobre muzike, Locura Bar je pun pogodak. Muzički repertoar u Locura Baru nesumnjivo će vas ostaviti bez daha. Ove nedelje možete iskusiti jedinstveni provod uz najbolje žive svirke u gradu, raspoložene goste, najlepše devojke i uslugu na svetskom nivou.

bar Locura Bar

Fotografisano u Bar Locura Bar

Večeras vas u baru Locura Bar očekuje  živa svirka, dok će sutradan 9. januara na istom mestu nastup održati intrigantna pevačica Maja Nikolić u pratnji Kazanova Benda. Očekujte ludilo do jutra uz mnoštvo žanrovski različitih numera. Na repertoaru će biti domaće muzike, od popa do evergreena, rock’n’rolla i mnogih drugih žanrova, pošto talentovana Maja zna da peva sve! Ono što je sigurno biće za svakoga po nešto, zato ne propustite.

Maja Nikolić je još od malih nogu pokazivala sklonost ka muzici, a svoj prvi nastup je imala sa samo 7 godina na festivalu u Nišu ” Majska pesma”. Sa 13 godina su počeli nastupi po kafićima i picerijama da bi nakon toga, sa bratom osnovala grupu “Mar-Maja”. Pevala je džez, soul evergrin, ali i ostale vrste muzike. Nakon snimanja prvih pesama i albuma Majin život je dobio uzbudljiv tok, prepun putovanja i upoznavanja važnih ljudi u domaćoj i stranoj muzičkoj produkciji.

bar Locura Bar

Fotografisano u Bar Locura Bar

Ono što je nama ostalo u sećanju jeste da je 2009. zahvaljujući učešću na rijalitiju “Farma”, Maja ponovo postaje aktuelna na našem muzičkom tržištu. Kasnije sledi rijaliti šou “Dvor”, gde biva izbačena zbog govora mržnje kada se domogla naslovnica svih mogućih novina. Zatim 2013. postaje učesnica serijala VIP Veliki Brat. Vrsna pevačica Maja Nikolić prirediće vam veče za pamćenje, zato ne propustite fantastični provod koji vas očekuje u Locura Baru.

Petak 10. januar je dan koji ćete definitivno pamtiti po nastupu X Benda i DJ Pantazisa. Očekuje vas pravi spektakl. Samo dan nakon nastupa X Benda, u Locura Baru vas u subotu zabavlja Pozitiv Bend i veoma pozitivna atmosfera, garantujemo da ćete se provesti zaista nezaboravno. I na kraju, kakva je to nedelja muzike ako je ne zaokružimo večitim Tamburašima. Zato očekujte ludilo od večeri do jutra, a onda iznova opet sutra. Neverovatna količina dobre energije i vrhunskog provoda samo u Locura Baru.

bar Locura Bar

Fotografisano u Bar Locura Bar

Ne propustite najbolje svirke u gradu, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u baru Locura Bar. A u iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com