Poznati, vesti

Majice Stefana Kokovića apsolutni letnji hit u Beogradu.

Poznati beogradski umetnik i učesnik regionalnog „X Faktora“ Stefan Koković  nakon dve uspešne kolekcije brendiranih majica - “Splash of Fash” odlučio se da dizajnira i treću koja je specijalno osmišljena za ovo leto. Majice su rađene od tankog pamuka, svaka nosi Stefanov potpis koji je i dizajnirao grafička rešenja i motive štampe.

stef

U izradi ovih majci koje su postale apsoutni hit u gradu, sa mladim Kokovićem potpisuje Horvat Čagalj javnosti poznat po ušešću u "Velikom bratu". Kao inspiracija poslužile su  jarke boje i “živost” leta, a glavni motivi bili su inspirisani pop art pokretom u umetnosti, koji je Stefanu veoma blizak.

sad 2

Majice sadrže motive velikih diva kao što su Marylin Monroe i Audrey Hepburn, ali i Louboutin cipelu uz šaljiv natpis koji se pojavljuje u drugačijem izdanju u svakoj seriji majica. Majce su već postale veliki hit i u Hrvatskoj, a poslednjih dana u Beogradu, sve više mladih nosi upravo ove zanimljive majce koje potpisuje mladi Koković koji svakodnevno iznenađuje nekim novim talentom i zadaje ozbiljne zadatke ostalim kolegama. I vi ako niste do sada, obavezno morate da ponesete neku od Stefanovih majci i prepustite se uživanju u čarima leta. Nabacite hit majce i uživajte u letnjem hitu našeg dragog Stefana "Hajde mala".

 

beogradnocu.com