Summer Stage BitefArtCafe, vesti

Makao bend u Bitef-u.

U petak 2. avgusta u letnjem Bitef-u će vas zabavljati Makao bend. Ovaj fenomenalni sastav prepoznatljiv je po specifičnim obradama aktuelnih haus hitova, ali i zanimljivoj interpretaciji numera sa popularnih kanala MTV i VH1. Start ove nezaboravne večeri zakazan je za 23 h!

Kada treba opisati Makao bend, uvek se zastane na trenutak. Ono što oni izvode nekada se zvalo plesna muzika ili dance. Takva muzika bila je rezervisana za zurke na kojima nastupaju DJ-evi, a onda se pojavio bend Makao. Publiku su osvojili izvodeći hitove izvođača kao što su Geta, Moloko, Morales, Armstrong, Džunior Džek, Bob Sinkler i drugi. Ukoliko vas zanima kako to zvuči, a zvuči fenomenalno, obavezno ovog petka posetite Summer stage Bitef Art Cafe-a na Kalemegdanu, jednoj od najlepših lokacija u gradu.

Bitef

Fotografisano u Klub Bitef

Bitef

Fotografisano u Klub Bitef

Naredna zakazana dešavanja u Bitef Art Cafe-u jesu Betty Boom, u subotu 3. avgusta, i sreda 7. avgust - Calexico.

Podsećamo vas, naravno, da posetite i našu galeriju kako biste videli uobičajenu atmosferu Summer stage Bitef Art Cafe-a. U narednom periodu očekujte i fotografije sa najavljenih događaja, jer najbolje žurke ne prolaze bez naših fotografa.

Rezervacije za sva dešavanja u letnjem Bitef-u možete izvršiti na vašem omiljenom portalu – beogradnocu.com putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com