vesti

Mala Moja 'ajmo u kafanu.

Ana Barišić i Nebojša Vranjevac, večeras uveseljavaju sve drage i provoda željne goste u kafani Mala Moja. Što znači da će večeras nastupiti pravi show program, pravi mali performans satkan od elemata najboljeg mogućeg provoda.

kafana Mala Moja

 Fotografisano u Kafana Mala Moja

Kafana Mala Moja jedva čeka da pred nju prostrete sve svoje kafanske želje i da jednu po jednu Ana Barišić i Nebojša Vranjevac ostvare, sve na vaše zadovoljstvo. Kafana Mala Moja je ona najlepša mala za kojoj godinama čeznete, koja zove one vaše najlepše emocije koje žive među glasnim žicama Ana Barišić i Nebojša Vranjevac Benda.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Sutra je u kafani Mala Moja romasna na pomolu jer vam na uvce gudi Tango i Cash, najveći majstori kafanskog sevdaha, dobro poznati po kvalitetu provoda u prestoničkim krugovima. Kafana Mala Moja i Tango i Cash čine da vaš boemski tango bude prava kafanska inovacija u vašem noćnom životu i prava simfonija za vaša meračka čula.

Kafana Mala Moja istinski uživa u svakom vašem plesnom koraku, svakoj vašoj pesmi i sa vama se veseli dok ne pukne jutro, jer vi to zaslužujete, najbolju žurku kojoj se ne poznaje kraj.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Kafana Mala Moja čeka vašu rezervaciju koju možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –  beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za  noćni život Beograda. A kafanu Mala Moja redovno posećujemo i beležimo najveselije momente vaših najlepših provoda.

 

beogradnocu.com