vesti

Mala moja, čekam te u kafani.

Dobar provod ovog vikenda je zagarantovan, a vaše je samo da ga ne propustite. Ne propustite uživanje u prijatnom ambijentu, uz dobro raspoloženje i veliku ponudu pića sa niskim cenama ovog petka, 31. januara, u kafani Mala Moja.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

U popularnoj prestoničkoj kafani Mala Moja koja je sinonim pravog fantastičnog provoda, u petak će vas zabavljati Mirjana Milosavljević i Aleksandar Živanović. Ovaj uigrani duo učiniće da vaše veče bude zaista neponovljivo. Pažljivo biran muzički repertoar držaće vas na nogama tokom čitave večeri. Budite deo izvanrednog provoda uz cene prilagođene svačijem džepu.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

U subotu 01. februara na repertoaru je Mala Moja Bend koji će vas oduševiti. Ne propustite. Da je u ovoj kafani najbolja žurka, dokazuje i sama činjenica da su njeni gosti većinom poznate ličnosti među kojima su pevači, sportisti, manekeni i mnoge druge. Među mnogobrojnim poznatim facama sa naše scene koje su viđene kako uživaju u kafani Mala Moja su bivši fudbaler Ivica Ilijev, Svetlana Ceca Ražnatović, reper Cvija, manekenka Sanja Radinović i Sandra Obradović, pobednik Parova Stevan Radivojević, voditeljka Marijana Mićić i mnogi drugi.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Da biste se uverili u dosadašnji izvanredni provod u kafani Mala Moja, pogledajte našu galeriju fotografija. Fotografi našeg portala zabeležili su najinteresantnije momente provoda u ovoj kafani, paralelno se izuzetno dobro provodeći.

Rezervacije za kafanu Mala Moja i za sva predstojeća dešavanja na ovom mestu, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj nezaboravni provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog velikog interesovanja. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.

 

beogradnocu.com