vesti

Mala Moja idealna.

Mala Moja je tu da vas oraspoloži, da vas uteši, da vas usreći. Mala Moja je tu da vam bude prijatelj, i da vas ludo zabavi. Mala Moja je neizbežna kada je kafanski spektakl u pitanju, i zato je ovog vikenda morate posetiti. Petak i subota idealni su za provod u ovoj popularnoj prestoničkoj kafani.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Petak 7. februar rezervisan je za provod uz Mirjana Milosavljević i Aleksandra Živanovića, dok vas samo dan kasnije, u subotu 8. februara očekuje fantastična noć uz sada već veoma popularni Mala Moja Bend.

Mirjana Milosavljević i Aleksandar Živanović postali su široj javnosti poznati po učešću u takmičarskom šou programu koji se emituje na televiziji Pink – Zvezde Granda. Od kada su počeli sa nastupima važe za tandem koji se savršeno glasovno uklapa, i uvek pravi spektakularnu atmosferu. Iz nedelje u nedelju njihovi nastupi su sve posećeniji, a podijum za ples sve zagrejaniji. Ne propustite da uživate sa njima ovog petka, a ukoliko ipak budete sprečeni, tu je subota za popravni, kada vas zabavlja Mala Moja Bend.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Koji god dan da odaberete za vaš provodu kafani Mala Moja, nećete se pokajati. Uređena tako da oslikava duh starog gospodskog Beograda, kafana Mala Moja neodoljivo privlači boeme, a loše mesto u ovoj kafani ne postoji, već ste uvek u centru dešavanja. Intimna, prijatna, Mala Moja je takva da ćete je zavoleti na prvi pogled, čašu ili pesmu.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Mala Moja možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i time obezbediti sebi i svojim prijateljima fenomenalno prestoničko uživanje.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. U iščekivanju vašeg izuzetnog izlaska, pogledajte našu galeriju i uverite se u fantastični provod koji se odvija u kafani Mala Moja. Fotografije će vas nesumnjivo inspirisati da Mala Moja postane obavezni deo vašeg izslaska.

 

beogradnocu.com