vesti

Mala moja sa velikim srcem.

Kafana Mala Moja vas nikada neće izneveriti i pružiće vam svakog dana pravi boemski provod zbog kojeg ste, pre svega i došli. Kafana Mala Moja zna kako da vam pruži nezaboravan provod.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Ovo mesto u centru grada prava je idila, a pored velikog izbora pića nudi i provod u izuzetno prijatnom ambijentu, vrhunsku uslugu, kao i provod na svetskom nivou. Uređena tako da oslikava duh starog gospodskog Beograda, kafana Mala Moja neodoljivo privlači boeme, a loše mesto u ovoj kafani ne postoji, već ste uvek u centru dešavanja. Zavučena u donji deo restorana, mala, intimna, tako je koncipirana da ćete Malu Moju zavoleti na prvi pogled.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Poseban akcenat u kafani Mala Moja stavlja se na muziku, jer muzika je ta koja vaše veče čini potpunim, pored svih ostalih pogodnosti. Ovog petka 24. januara, u kafani Mala Moja očekuje vas Mirjana Milosavljevic i Aleksandar Zivanovic, koji će se pobrinuti za vaš nezaboravni provod. Očekuje vas jedinstveno uživanje uz najlepše devojke, pristupačne cene i pravu kafansku atmosferu. Subota 25.januar, rezervisana je za, svima dobro poznati, Tango i Cash.

Svim gostima ova kafana koja gaji tradiciju prilično pristupačnih cena, upotpuniće uživanje i pravi provod kakav njeni gosti zaslužuju. Da biste se uverili u sjajnu atmosferu koju kafana Mala Moja nudi, posetite našu galeriju fotografija koja če vas garantovano inspirisati da Mala Moja bude deo vašeg izlaska.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u kafani Mala Moja, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod prestonice u pitanju.

 

beogradnocu.com