vesti

“Mala Moja” to ti je kafana.

Kafana Mala Moja iz nedelje u nedelju nudi sve bolji provod, uz pristupačne cene i fantastični muzički repertoar. Ovu sredu, 11. decembra, vašu noć će učiniti senzacionalnom jedini i neponovljivi Miša Laguna! Miša će vam ovo veče učiniti nezaboravno, zato ne propustite! U petak vas očekuje Truveri Bend koji će napraviti sjajnu atmosferu. Subota je rezervisana za igranje do ranih jutarnjih časova uz Tango i Cash.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Koji god dan da odaberete za vaš provod u kafani Mala Moja, nećete se pokajati. Uređena tako da oslikava duh starog gospodskog Beograda, kafana Mala Moja neodoljivo privlači boeme, a loše mesto u ovoj kafani ne postoji, već ste uvek u centru dešavanja. Kafana Mala Moja na samom početku ispunjava sva vaša očekivanja. Odlično uređen prostor, ljubazno osoblje, najekskluzivniji izbor pića i fenomenalan muzički program, neće ostavliti ravnodušnim.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Intimna, prijatna, Mala Moja je takva da ćete je zavoleti na prvi pogled, čašu ili pesmu. Da je u ovoj kafani najbolji provod, dokazuje i sama činjenica da su njeni gosti većinom poznate ličnosti među kojima su pevači, sportisti, manekeni i mnoge druge.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Mala Moja možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i time obezbediti sebi i svojim prijateljima fenomenalno prestoničko uživanje.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. U iščekivanju vašeg izuzetnog izlaska, pogledajte našu galeriju i uverite se u fantastični provod koji se odvija u kafani Mala Moja. Fotografije će vas nesumnjivo inspirisati da Mala Moja postane obavezni deo vašeg izlaska.

 

beogradnocu.com