Vanilla, vesti

Marina Tadić u klubu Vanilla.

Večeras za vas u vašem obožavanom klubu Vanilla nastupa sjajna Marina Tadić.  Ona uvek pravi sjajan štimung i goste iznenađuje sve lepšim i kvalitetnijim nastupom i tamo samo u u jednom od najboljih klubova u gradu, klubu Vanilla.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Klub Vanilla je uzdanica naboljih i naveselijih provoda u gradu, a još kada peva Marina tu nema stajanja, veselje se proteže do najranijih časova, jer klub Vanilla tako jednostavno postaje deo vašeg života da niste ni primetili kad vam se ušunjala u svakodnevni raspored. Marina Tadić, spada u onu vrstu izvođača čiji nastupi uživo su brilijantno pripremljen performans, ova mlada umetnica, zna ukus publike i lako osvaja svakog novog gosta, tako da nije nikakva slučajnost što baš ona nastupa u najboljem od najboljih klubova, klubu Vanilla.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Ovaj fantastični klub, kralj je noćnog provoda već odavno, svaki njegov deo savršeno je osmišljen i uklopljen  u priču idealnog noćnog provoda koji glas i nastup Marine Tadić samo uveličava. Provešćete se bolje nego ikad i u to nema razloga da sumnjate jer Vanilla već godinama brižno neguje najbolji noćni provod u gradu koji je nezaboravnog ukusa kao i sama vanila. Pamtićete ovaj petak po pozitivnim vibracijama i nogama koje lete od uzbuđenja na plesnom podijumu smenjuju se samo najlepše devojke, koje najlepše igraju u gradu.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Vaš klub Vanilla jedva čeka da podeli sa vama parče najboljeg provoda, rezervišite provod koji se pamti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili  Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznate gde se najbolje luduje u gradu, u našoj galeriji fotografija videćete da Vanilli niko ne može da odoli.

 

beogradnocu.com