Vanilla, vesti

Marina Tadić  u klubu Vanilla.

Ova sreda rezervisana je za jednu od najvećih žurki i nastup  Marine Tadić u jednom od najposećenijih klubova u gradu. Vaše je samo da dođete, a klub Vanila će se pobrinuti za ostalo.

Marina Tadić je sve traženija klubska pevačica, upravo zbog fenomenalne atmosfere i sjajne žurke koje pravi na svojim nastupima i dobrog raspoloženja koje vrlo lako prenosi na publiku.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Svoj prvi album je izbacila tokom 2009 godine, a jedna od najzvucnijih pesama sa tog albuma je “Jos sam ona stara” sa kojom je ostvarila veliku popularnost. Ova pevačica je izdala mnoge pesme poput "Disko devojka" kao najavu za album pod nazivom "Bol za bol" sa kog se odmah izdvaja istoimena pesma i visokobudžetni spot. Ubrzo su put do srca slušalaca pronašle i numere "Više me ne zovi" i mega hit "Otrove" koji je Marina i ekranizovala. Tadićeva je za samo 4 godine postojanja na javnoj sceni postala jedna od naših najpopularnijih i najuspešnijih pevačica.

Nastupi ove mlade pevačice su i više nego dobro posećeni. Ona nosi epitet "najveće zvezde beogradskog clubbing-a", a večeras samo u klubu Vanilla imate priliku da se u to i uverite.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Klub Vanilla predstavlja idealno mesto za vaš provod ukoliko ste ljubitelj dobre muzike i žive svirke, a ova sreda je dan koji ne smete propustiti! Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u Vanilli fotografišući vaše najinteresantnije momente, tako da u našoj galeriji možete pronaći dokaze o najboljem provodu u gradu koji vas ovde očekuje.
Ukoliko propustite nastup Marine Tadić, u petak možete uživati uz fantastični tandem Željko Šašić i Milica Milić, dok će u subotu 2. novembra vaši domaćini biti Jadranka Barjaktarević i Nenad Jovanović. A specijalno u utorak dođite da čujete fenomenalni Lexington Bend.

Zvezda Granda, Andrija Markovič, stalno navraća u klub Vanilla, pa ga mozda baš večeras sretnete tamo.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Rezervacije za nastup Marine Tadić, kao i za sva predstojeća dešavanja u klubu Vanilla možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com