Fensi Kafana, vesti

Marina Tucaković u Fensi Kafani.

Za Marinino sjajno raspoloženje koje se vidi i na slikama bili su zaduženi Andreana Čekić i Kosmajac. Kafana Fensi Kafana je stecište vrhunskog hedonizma i Marina Tucaković zna gde je najbolje i zato je i odabrala sjajnu kafanu Fensi Kafana. Zabava je bila fanstastična i Marina je istinski uživala u repertoaru koji se Andreana Čekić i Kosmajac priredili za sve verne goste.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Marina Tucaković je svoju karijeru zapocela sa grupom “Zana”, kada je napisala veliki hit “Dodirni mi kolena”. Tokom svoje karijere je sarađivala sa mnogim velikim imenima kao sto su Toše Proeski, Zdravko Čolić, Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović i mnogi drugi. Takođe je svojim tekstovima doprinela velikom uspehu mnogih estradnih zvezda, a 2008. je učestovala u reality show-u “Operacija Trijumf” kao član zirija, ali ga je u decembru napustila zbog porodične tragedije i smrti sina. Udata je za poznatog kompozitora Aleksandra Radulovića – Futu.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Na fotografijama se vidi da je atmosfera bila na nivou i da se Marina zaista dobro provodila u najboljoj od najboljih kafani Fensi Kafana. Andreana Čekić i Kosmajac vrhunski su odradili svoj posao i dobre vibracije osetili su i ostali gosti koji su celu noć igrali i pevali jer najbolja zabava postoji samo u fenomenalnoj kafani Fensi Kafani.

Odlične cene, fantastično osoblje i boženastveni repertoar razlog su zbog kojeg obožavate sve što nudi kafana Fensi Kafana, a to je uvek na najvišim mogućim frekvencijama i sa puno ljubavi. Ovde se doživljavaju one nezaboravne noći koje ostavljaju trag za čitav život, jer kafana Fensi Kafana budi u vama onog najboljeg i najvernijeg boema.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, možete rezervisati vaše fensi noći u kafani Fensi Kafana.  U našoj galeriji fotografija otkrijte zašto se kafana Fensi Kafana obožava, mi vas, naravno, čekamo tamo.

 

beogradnocu.com