Dragstor Play, vesti

Marina Visković u provodu.

Sinoć je klub Dragstor Play bio izbor za izlazak ove atraktivne pevačice, a Dragstor veče razlog fenomenalnog provoda. Marina Visković je  bila u sjajnom raspoloženju, kao što i možete videti na fotografijama.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstro Play

Marina Visković je jedan od najtraženijih klupskih pevača, neki je čak zovu i ženski Lukas. Poznata je po singlovima Alisa u zemlji čuda, Superheroj, Litar krvi i drugim. Klub Dragstor Play vozi ludo raspoloženje bez prestanka, sjajna atmosfera je sinoć zavladala celim klubom i svi su se utopili u mlaz fantastične energije.

klub Dragstor Play

 Fotografisano u Klub Dragstro Play

Klub Dragstor Play je mesto na kom se sudaraju različiti ukusi, različiti pogledi na idealan provod koji su sjedinjeni u jednom fantastičnom konceptu neponovljivog provoda na vodi, a to je klub Dragstor Play kome svoje povernje često poklone brojne face iz javnog života kako domaćeg tako i inostranog, jer klub Dragstor Play ima taj svetski šmek kojim teže i svi drugi klubovi, a po kom se klub Dragstor Play izdvaja i teško ga je sustići.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstro Play

Dragstor Veče je sinoć mnogima ulepšalo život i usadilo neuništivu ljubav prema klubu Dragstor Play na Ušću u koji, ako niste do sada, morate što pre svratiti, jer klub Dragstor Play je mesto gde večno živi luda žurka.

Rezervaciju možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg  korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda, provode na vodi volimo i mi, naša galerija fotografija čuva najbolje momente vaših nezaboravnih provoda.

 

beogradnocu.com