Stefan Braun, vesti

Marko Bulat pomaže ugroženima u Stefan Braunu pred koncert.

Jedan od najpopularnijih pevača na našoj sceni, Marko Bulat, posetio je sinoć humanitarnu žurku u svima dobro poznatom noćnom klubu - Stefan Braun.

Još jedan “humani” ponedeljak u novoj sezoni Stefan Brauna svojim prisustvom uveličao je Marko Bulat, koji je tokom čitave večeri animirao goste kako bi donirali novčana sredstva, i ovoga puta namenjena akciji "Srce za decu". Pored Bulata, poziv da pomognu u prikupljanju dobrovoljnih priloga za najugroženije prihvatili su i Ana Bebić, Soraja, Nikola Sarić Sajko…

Stefan braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Svi prisutni gosti uživali u ludom provodu na popularnom devetom spratu, a uvek ljubazno i raspoloženo osoblje potrudilo se da u dobroj atmosferi, i uz sjajnu muziku, svi zapamte još jednu u nizu nezaboravnih žurku u klubu Stefan Braun.

Poznati pevač, Marko Bulat, osim što pomaže najugroženijim, priprema se i za predstojeći solistički koncert koji će se održati 24. oktobra u Hali “Pionir” u Beogradu. Povod za ovakav spektakularni nastup je 20 godina karijere. Marko Bulat, već dve decenije važi za jednog od najboljih pevača na našoj estradi i to zahvaljujući svom sjajnom glasu, pesmama, svirkama na splavovima, svom imidžu i stilu života koji se i te kako razlikuje od drugih.

Bulat stefan braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Između ostalog, Bulatu se u poslednje vreme dešavaju lepe stvari. Pored toga što velikim koncertom slavi svoju dvadesetogodišnju karijeru, skoro je diplomirao na Akademiji SPC za umetnost i konzervaciju nakon tri godine studiranja i pritom je dobio ponudu da oslika svoju prvu crkvu, u Hramu Svetog Nikole kod Požarevca.

Prema tome, poznati pevač je odlučio da dođe u klub Stefan Braun, ne samo da bi se odlično proveo i uživao u sjajnoj žurci, već i da pomogne onima kojima je to zaista potrebno.

Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Bulat je rekao da želi da ovaj koncert bude poseban i da svi oni koji vole njegove pesme, uživaju u Hali “Pionir” i dobro se provedu. Pevač će na koncertu izvoditi svoje najveće hitove od “Prijatelji, braćo, kumovi” do  pesama sa najnovijeg albuma –“180 stepeni”, “Kalemegdan” i mnoge druge. Priprema vam se mnogo iznenađenja na ovom koncertu, a ako ste sprečeni da posetite taj događaj, dođite u vaš omiljeni klub Stefan Braun, jer tamo možete sresti sve moguće pevače sa naše scene i uživati u najboljoj klupskoj atmosferi koju nudi naša prestonica.

Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u klubu Stefan Braun možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com. Svoj nezaboravni provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com