Beograd, Freestyler, Poznati, Splavovi, vesti

Protekle srede se na splavu Freestyler održavala Belgrade Buzzin' žurka. Među gostima se našao i reper Marko Đurovski koji je sa društvom uživao u fantastičnoj muzici i vrhunskoj atmosferi. Naši fotoreporteri su uspeli da zabeleže njihovo sjajno raspoloženje koje je inače česta pojava među gostima na splavu Freestyler.

markodjurovski

Fotografisano na splavu Freestyler

Sve u svemu, kada sumiramo utiske od prethodne srede, žurka je bila luda i nezaboravna! Delić atmosfere možete videti na slici, ali ne dozvolite da vam drugi prepričavaju svoje doživljaje! Budite u društvu poznatih i rezervišite vaše mesto na vreme! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

freemasa

Fotografisano na splavu Freestyler

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com