Štikla i Burence, vesti

Marko Stolić slavio u kafani Štikla i Burence.

Marko Stolić, proslavio je rođendan u popularnoj kafani na Vračaru Štikla i Burence. Učesnik poslednje sezone takmičenja „Zvezde Granda“, Marko rođen je u selu Crkvena Vodica nedaleko od Prištine na Kosovu. Odrastao je u Smederevu, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju, a s obzirom da ga zanima pevanje, prijavio se za šou Zvezde Granda. Nažalost, nije imao mnogo sreće, pa je odlukom glasova publike, napustio takmičenje.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Za sebe kaze da je jako uporan i optimista, a u isto se uverila i publika, s obzirom da nastupa po raznim lokalima i pravi sjajnu atmosferu. A kakva je atmosfera vladala u kafani Štikla i Burence i na proslavi ovog mladog momka, uverite se malom retrospektivom kroz našu galeriju fotografiju. Fotografi vašeg omiljenog portala budno prate noćni život Beograda i prenose vam celokupan doživljaj.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

U kafanu Štikla i Burence možete doći kad god ste željni dobrog provoda i druženja, jer uvek vlada veoma pozitivno raspoloženje. Iz kafane ističu da se mogu pohvaliti najlepšim ženama, najboljim vinom i rakijom, tamburašima, dobrom klopom, i istinskim merakom. Pored svih ovih pogodnosti kafana Štikla i Burence nudi vam i mogućnost organizovanja privatnih ili poslovnih proslava.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Da biste se uverili u najbolji prestonički kafanski provod pogledajte našu galeriju. Fotografi portala beogradnocu.com zabeležili su najinteresantnije momente vašeg uživanja u kafani Štikla i Burence. Rezervacije za sva najavljena dešavanja možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com