Vanilla, vesti

Marko Živić u provodu u Vanilli.

Naš poznati glumac Marko Živić sinoć se provodio u jednom od najprestižnijih klubova u gradu klubu Vanilla. I istinski je uživao u provodu koji je tardicionalno najbolji u gradu. Marko Živić je završio Akademiju primenjenih umetnosti u Novom Sadu. U stalnoj je glumačkoj postavi u Pozorištu na Terazijama. Proslavio se i kao voditelj Marko Živić show-a, vodio je i kviz od 5 ciklusa "Zdravo Evropo", a publika ga zna i iz hit predstave "Ne igraj za Engleze", kao i iz predstava ''Sviraj to ponovo'', ''Let iznad kukavičjeg gnezda'', ''Delirijum tremens''. Dobitnik je mnogih nagrada.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Sinoć je u klubu Vanilla Nenad Jovanović bio zaslužan za dobar provod onaj najbolji, što su naši fotoreporteri i uspeli da vam dočaraju, vrelu atmosferu koja se proširila po celom klubu i svi su istinski uživali uz najbolje vibracije u gradu. Klub Vanilla je tradicionalno poznat po fenomenalnom štimungu koji ga je i pretvorio u najbolji među klubovima ovaj fenomenalni ambijent odlično se uklapa u sve vaše želje, a klub Vanilla će se potruditi da uvek tako bude bolje od najboljeg, a u taj superlativ se svakako ubraja i Nenad Jovanović, što se sinoć moglo i čuti i videti.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Klub Vanilla je moderan i urban, najjača gradska ekipa se skuplja i provodi u ovom klubu, poverenje su mu poklonili i najprobirljiviji gosti i sve je podređeno vašem besprekornom uživanju koje je klubu Vanilla najvažnije. Klub Vanilla je odavno poprimio svetske obrise, to je mesto koje je preteča sjajnih večeri kakvih je pre kluba Vanilla malo bilo u Beogradu. Noći koje se ovde nude, ne mogu se uporediti ni sa jednom zabavom u Beogradu, a kvalitet je na najvišem mogućem nivou, u skladu sa onim što i zaslužujete.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Rezervaciju najurbanijih provoda u klubu Vanilla možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Gde su urbani provodi tu smo i mi, posebno kad je reč o onima koji su sa ukusom Vanille.

 

beogradnocu.com