vesti

Na poziv Egipatskih turističkih vlasti:

Maneken Vladimir Vuksanović i njegova dobra drugarica i „saborac“ iz rijeliti šoua Survajver, hrvatska pop pevačica Martina Vrbos, boravili su u Egiptu. Direktnim čarterom avio prevoznika Air Cairo iz Beograda,pevačica i maneken otputovali su u Hurgadu,i to na poziv Egipatskih turistickih vlasti (ETA). Vlada i Martina odseli su u jedinom egipatskom hotelu sa šest zvezdica -„Baron Palas“ u malom mestu Šahl Hašiš nadomak Hurgade,a posle nekoliko dana odmora,usledile su brojne avanture. Dvojac se uputio na safari po pustinji,gde su proveli nekoliko dana,a kako kažu, bilo im je i više nego uzbudljivo..

safari

Vozili smo bagije po danu i po noći, spavali među kobrama i drugim gmizavcima, a beduini su nam priredili žurku u četiri sata ujutru,kaže Vuksanović.

Posle pustinje, usledilo je i krstarenje po Crvenom moru, poseta brojnim ostrvima,ronjenje kao i brojne druge aktivnosti.Ipak, najviše vremena proveli su u hotelskom rizortu, ispijajući koktele pored bazena,a dan bi završavali nekom od mnogobrojnih masaža hotelskog SPA centra.

martina-hotel

Martina i Vlada proveli su nekoliko dana i u Egipatskoj prestonici gde su u pratnji stručnih vodiča obišli brojne znamenitosti Kaira.

-Bili smo gosti ministarstva turizma pa je u Kairu upriličen i sastanak sa njima, kao i sa predstavnicima kompanije Air Cairo. Naravno, obišli smo i plato Gize, muzej, najveće tornjeve u Kairu i ostale kulturno-istorijske znamenitosti, kaže Vuksanović.

rajsko-ostrvo

Egipatski konzul: Srbi među najpoželjnijim nacijama u Egiptu!

Konzul za turizam u vladi Egipta Ahmed Ismail ne krije zadovoljstvo zbog povratka turista iz Srbije u Egipat:

-Srbi su letovali kod nas i kada nam je bio najteže, zato su među najpoželjnijim nacijama kod našeg naroda. U Egiptu je sada konačno sve u redu, savršeno sigurno i mirno, a ljudi iz Srbije i regiona u velikom broju vraćaju se u naša letovališta. Atraktivne cene, odlična usluga i gostoljubivost, podrazumevaju se u Egiptu, i upravo zbog toga očekujemo još više turista iz Srbije, kaže Ismail.

kuliranje

 

Za više informacija saznajte više na ovom linku.

 

izvor: pressserbia.com

 

beogradnocu.com