Novi Bitefartcafe, vesti

Masimo Savić će nastupiti u klubu Bitef.

Masimo Savić ponovo u Beogradu.

Za džentlmene koji svojim lepšim polovinama svaki dan pokazuju ljubav i pažnju, koncert Masima Savića koji će se održati dan pre 8. Marta, tačnije u četvrtak 7. Marta, je idealna prilika da izvedu svoje dame i prirede im iznenađenje u prelepom prostoru kluba Bitef.

Čuveni, ali opet uvek novi Masimo Savić već treći put organizuje koncert u klubu Bitef. Ovog puta, po prvi put u zimskom prostoru. Koncerti u bašti zabeleželi su neviđeno interesovanje, zbog čega se ovaj umetnik odlučio da ponovo poseti Beograd. Bend dolazi u punom sastavu sa "naoštrenim" instrumentima koji prete da naprave ozbiljno dobru žurku. Njegovi koncerti se pamte po energiji koju uvek do kraja ostavlja na sceni. Masimo Savić voli scenu i scena voli njega. Publika prosto uživa u svakom taktu njegovih pesama.

U intimnoj atmosferi kluba Bitef oko 250 ljudi uživaće u fenomenalanom provodu uz prelepe pesme Masima Savića puna tri sata. Uz stare hitove poput "Traži me" verujemo da će i svako ko dođe tim povodom naći i srodnu dušu, nekoga ko voli baš ovu vrstu muzike koju peva Masimo Savić. Nekadašnji frontmen sastava Dorian Gray, koji se pročuo hitom "Sjaj u tami", a potom pevač izuzetno uspešne solo karijere ovenčane hitovima poput "Stranac u noći", "Samo jedan dan", "Zar više nema nas" ili "Iz jednog pogleda", ne isključuje mogućnost da i koncert u klubu Bitef, baš kao i oni koje je organizovao pred Novu godinu u Sava Centru, u jednom trenutku ipak bude "uključen u struju".

Sjajni pevač će beogradskoj publici otpevati i pesme sa najnovijeg albuma "Dodirni me slučajno" čije su pesme dostigle veliku popularnost. Intimna atmosfera oboriće sa nogu sve romantike, tekstovi i glas Masima Savića će svakako još dodatno pojačati kompletan utisak.

Kao što je već na početku priče rečeno, koncert će biti održan 7. Marta, tako da se dan pre čuvenog Dana žena i lepše polovine mogu potruditi da organizuju iznenađenje svojim voljenim osobama i odvedu ih na najbolji događaj ovog dana.

Sajt beogradnocu.com će svakako ispratiti ovaj događaj i preneti vam utiske, ali što je sigurno, sigurno je, rezervišite svoja mesta na vreme i prisustvujte zasigurno nezaboravnom koncertu.

 

beogradnocu.com