Kućerak, vesti

“Medna noć” i mnoga iznenađenja u kafani Kućerak.

Za sve prave boeme kafana Kućerak na Autokomandi pravi je izbor. Koji god dan u nedelji da odaberete za vaš provod, nećete se pokajati. Svakodnevni muzički repertoar je vrhunski, a atmosfera zaista neponovljiva.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Najbolje zvuke popa i folka definitivno možete čuti u kafani Kućerak. U četvrtak, 21.novembra očekuje vas “Medna Noć”, tada će sve pripadnice lepšeg pola dobiti dve medovače na račun Kućerka. Sve rakije će biti na promotivnoj ceni od 100 din, a za vaš nezaboravan provod biće zadužen Appolo Bend. Uz fenomenalnu muziku, kao i razne specijalitete ove kafane, moći ćete da uživate do ranih jutarnjih časova.

Petak je rezervisan “Tequila Party” i Apollo Bend & Marayu Mitić uživo. Tekila će koštati samo 160 din, dok ćete flašu ovog pića moći da pijete za tričavih 3600din. Od mixa, koktel sa tekilom, tačnije Tequila Sunrise biće 260 din, a uz flašu žestine dobijete četiri Guarane. Lepa vest za devojke - gratis Smirnoff dobrodoslice do 22:30h. I ne zaboravite da na 4dl rakije, uvek dobijete 1dl gratis. Samo u Kućerku kafani!

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Subotom sledi “Ballantines Party” u Kućerku. Uz fenomenalni Apollo Bend popite sa društvom flašu Ballantine's pića za 4.200 dinara, a uz svaku žestinu dobijate i četiri Guarane.  Na kraju nedelje za vaše potpuno uživanje kafana Kućerak je organizovala “Rakia Party” kada vas očekuje nezaboravan provod. Kućerak Bend će podići atmosferu do tačke ključanja, dok će gosti uživati u promocijama rakije i ostalih pića. Za sve pripadnice lepšeg pola sledi gratis rakija dobrodoslice, a rakije će se kretati po ceni od 100 din. I ove večeri uz flašu žestine imate i četiri Guarane gratis.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u kafani Kućerak, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com