vesti

Meraklijski doček Nove godine u Maloj Sceni.

U klubu Mala Scena očekuje vas doček Nove godine za pamćenje. Po veoma pristupačnim cenama moći ćete da se provedete fantastično i nezaboravno.

Za vaše uživanje biće zadužena neverovatna muzika, Ozvučeni Tamburaši zbog kojih ćete pasti u pravi sevdah pri slušanju tek prve pesme…Na repertoaru ovog benda biće pop, folk, narodna i naravno, starogradska muzika. Jednom rečju sve! Pravi meraklijski doček vam sledi samo u klubu Mala Scena! Dočekajte Novu 2014. godinu Sarajevskoj 26, i provedite fenomenalno veče!

U cenu karte, koja je 32€, je uračunata tokom cele noći neograničena konzumacija domaćih i stranih pića, ali i klopica. Ukoliko izvršite rezervaciju barskog stola, doplata je 20 €, a minimum je kupljenih pet karata. Za rezervaciju visokog sedenja, dodaje se 50 € na standardnu cenu, a za rezervaciju kafanskog stola, cene se kreću od 80€ do 150€ u zavisnosti od broja ljudi. Kafanski stolovi su predviđeni za osmoro, desetoro i dvanaestoro ljudi, ali je moguće spajanje dva ili tri drušva za jedan sto ako je manje ljudi, pri čemu je onda cena rezervacije 10€ po osobi.

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu Mala Scena. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com