Kolumne, Razno, vesti

Mesec jul: Kako da osvojite raka?

Osobu rođenu u znaku raka je malo teže osvojiti, ali ako vam to pođe za rukom, videćete da zaista vredi. Ukoliko ste zaljubljeni u nekog raka, a ne znate na koji način da ga privučete, evo par saveta kako to da uradite.

1. Neće vam se otvoriti tako lako. Ovo bi trebalo da znate ukoliko vam se sviđa osoba u znaku raka. Neće vam tako lako otkriti sve o sebi. Dozvolite mu da prvo on upozna vas.

2. Veoma su osetljivi. Iako su najosetljiviji horoskopski znak, trude se da ne pokazuju to. Tako da ukoliko želite da budete sa rakom, morate da naučite kako da hendlujete to i da budete blaži i vi.

3. Pridobijte njegovo poverenje. Poverenje je veliki kamen spoticanja za raka. Jako teško stiču poverenje i moraćete mnogo da se potrudite oko toga. Ali kada jednom steknete njegovo poverenje, vaš je.

4. Budite strpljivi. Strpljenje je neophodno ukoliko želite da osvojite raka. Kako kaže naš narod ''Sve što je brzo, to je i kuso.''

5. Prvi utisak je jako bitan. Kakav prvi utisak ostavite na raka, nosiće dugo tu sliku. Zato se potrudite da to prođe kako treba.

6. Budite otmeni. Rakovi vole kada je neko elegantan, otmen i ponaša se u skladu sa tim. Nemojte biti aljkavi u njegovom prisustvu, pogotovu ako ga prvi put upoznajete.

7. Budite sentimentalni. Ovaj znak sve prima k srcu. Bilo da ste bili na koncertu zajedno ili ste mu poklonili nešto - upamtiće to i sećati se rado. Veoma su romantični, sentimentalni i vole mala iznenađenja.

Da li vam se sviđa neki rak? Srećno!

 

beogradnocu.com