Kolumne, Razno, vesti

Mesec jun: Kako da osvojite blizanca?

Osvojiti blizanca, nije ni malo lako, ali ako to uspete čeka vas jedna divlja i nepredvidiva avantura. Blizanci su poznati kao veliki ljubavnici, pravi zabavnjaci koji ne vole rutinu, a najviše od svega vole svoju slobodu. Blizanci mogu biti uzbudljivi, ali ukoliko ste zainteresovani za njih morate da budete strpljivi i da imate poverenja.

Ukoliko želite da ga šarmirate morate biti veseli, misteriozni i zabavni. Blizanci su jako inteligentni i vole dobru komunikaciju. Vole izazove. Zainteresujte ga veselim i zanimljivim pričama, i ponekom bezobraznom pričom uz nevini izraz lica. Blizanci vole izazove i vole da upijaju nove stvari. Kad budu postali svesni da sve već znaju o vama , dosadićete im. Zato se potrudite da održavate stvari interesantnim.

Savet: Ukoliko vam se svidi neki blizanac, nemojte da ga čekate da vas pozove, preuzmite inicijativu, izvedite ga na neko uzbzdljivo mesto u gradu, gde poznajete dosta ljudi. Bilo bi idealno da to bude neka tematska žurka, pa da može da se maskira, i ispija šarena pića. Pokažite mu koliko ste zabavni i kad to budete uspeli, zainteresovaćete ga.

 

beogradnocu.com