Fensi Kafana, vesti

Milan Stanković se provodi u Fensi kafani!

Popularni pevač Milan Stanković prošle nedelje ludo se provodio u kafani Fensi kafana!
Ne znamo da li je ostavio ceo svoj honorar, ali iznova je pevačici Jami naručivao pesme, čašćavajući muzičare kao i nove ture pića za njega i prijatelje sa kojima je bio u društvu. Videlo se da se fenomenalno provodi u kafani Fensi kafana!

fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Podsetimo, Milan Stanković vratio se na muzičku scenu Srbije pesmom "Od mene se odvikavaj".
Ovu pesmu, nekadašnja "Zvezda Granda" je prvi put otpevala na Radijskom festivalu, a sudeći prema broju poseta na popularnom kanalu "Jutjub" brzo je stekla simpatije fanova.
Zato je odlučio da snimi i spot u kome se pojavljuje sa novim stajlingom - nema više njegovih prepoznatljivih plavih šiškica, koje su ga krasile u "Zvezdama Granda". A kome je ova pesma posvećena, ostavljamo vama da procenite.

Ovaj šarmantni pevač je veliki uživalac kafana i često dolazi u popularnu kafanu Fensi kafana. Redovno svraća nakon svojih nastupa kako bi uživao u dobroj i kvalitetnoj muzici i kako bi se opustio malo sa svojim društvom. Nakon njegove posete Fensi kafani, zaključili smo da se odlično proveo i to je najvažnije.

Zato, dođite i vi u Fensi kafanu da se ludo provedete sa neodoljivom Jami koja će i ovog četvrtka samo za vas napraviti uzavrelu atmosferu i dići vas na noge. Možda ćete imati prilike da budete u društvu popularnih pevača, poput Milana Stankovića, koji su redovni gosti ove sjajne kafane.

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Ukoliko propustite večerašnji nastup Jami, u narednom periodu Fensi kafana takođe nudi najbolji prestonički provod. U petak 27. septembra nastupa sjajni tandem - Katarina Živković i Fensi Bend, dok je subota rezervisana za Nenada Cvijetića i Sanelu.

Kafana Fensi kafana predstavlja idelno mesto za vaš provod ukoliko ste ljubitelj dobre narodne muzike i žive svirke, a ovj četvrtak je dan koji ne smete propustiti! Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u Fensi kafani fotografišući najinteresantnije momente, tako da u našoj galeriji možete pronaći dokaze o najboljem provodu u gradu koji vas ovde očekuje.

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja u Fensi Kafani možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i vrlo jednostavno obezbediti najluđi provod za vas i vaše prijatelje. Rezervacije su obavezne zbog prevelikog interesovanja, i treba ih izvršiti što pre!

 

beogradnocu.com