Teatro, vesti

Milena Ćeranić u klubu Teatro za Novu godinu.

Doček Nove godine je veče koje se čeka u toku cele godine i treba da bude spektakularno i glamurozno.  Sve na šta ste navikli u Teatru, a to je najbolje od najboljeg, čeka vas i u novogodišnjoj nezaboravnoj noći i još mnogo više od toga, jer Teatro u ispunjavanju vaših želja nikada ne spava. Samo za vas i doček iz vaših snova Teatro je pripremio nezaboravni muzički reperoar koji može da pararira novogodišnjim žurkama u najvećim svetskim metropolama, te tako ludo će biti samo u Teatru i to na tri stage-a.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Ne samo da će biti za svakoga po nešto, nego će vaš san, onako kako zamišljate da treba da se dočeka nova godina sa svim propratnim glamuroznim, sjajnim, spektakularnim i nigde viđenim efektima biti samo u Teatru. Na main stage-u sa vama će sekunde do ponoći odbrojavati neodoljiva Milena Ćeranić, koja je postala brend noćnog provoda. Milena je postala zastitno lice dobre pesme. Kada cujete da ona nastupa odusevljenje poraste do maksimuma. Ona se kvalitetom izdvojila medju hordom mladih muzicara i zapecatila svoje mesto u nocnom provodu Beograda kao najbolje. Za Novu godinu će vam pevati svoje najveće hitove, kao što su ''Dvadeset gazim'', ''Kabriolet'', ''Ciganka sam mala'' i mnoge druge. Ona vam obećava zaista sjajan provod.

Ali to nije sve. Na drugom stage-u čeka vas R'N'B i house i još mnogo više od toga. Sve najbolje žurke sveta za Novu godinu preseliće se u Teatro i to baš na ovaj stage. Ni ne slutite kakav provod vas očekuje, najbolji repertoar i to samo za vas naći će se na ovom stage-u i to ne smete da propustite.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Treći stage je rezervisan za kafanu. Tu vas čekaju ozvučeni tamburaši koji znaju tajnu opstanka kafane kroz sve ove godine. Na ovom stage-u ćete igrati, pevati, proživeti sto kafanskih sudbina i to samo za jednu noć i to samo u Teatru jer se svi boemi za doček sele upravo ovde i čekaju da nazdrave sa vama.

Cena karte je 32€ All Inclusive. Doplata za rezervaciju separea se kreće od 250€ do 600€ u zavisnosti od položaja, a doplata za rezervaciju dela kluba sa oznakom VIP ROOM je 400€.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu Teatro. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, za sve prijatelje beogradnocu.com besplatna dostava karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

 

beogradnocu.com