Stefan Braun, vesti

Milica Jelić i Relja Popović u klubu Stefan Braun.

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja dešavanja u prestonici. Tako vam i prenosimo i delić atmosfere sa humanitarnog ponedeljka u klubu Stefan Braun. Kao što možete videti, vladalo je izuzetno raspoloženje, prelepe devojke, nasmejano osoblje, i sve to sa plemenitim ciljem da se pomogne onima kojima je to najpotrebnije.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Tradicionalnom humanitarnom ponedeljku u popularnom prestoničkom klubu Stefan Braun sinoć su, 16. decembra, pored mnogih gostiju doprineli i Relja Popović, atraktivni frontmen hip hop sastava Elitni Odredi, kao i prelepa Milica Jelić, miss Srbije za 2010. godinu.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Akciju pomoći podržala je i Milica Jelić, najlepša devojka, odnosno miss Srbije za 2010. godinu. Atraktivna misica Milica Jelić je 20. juna 2010. ostvarila svoj dečiji san i zvanično postala miss Srbije za tu godinu. Sinoć je u Stefan Braunu pomagala i drugima da ostvare neke svoje snove. Humana misica nesumnjivo se pri tom i odlično provodila, što možete i videti na fotografijama. Muški deo gostiju kluba Stefan Braun bio je oduševljen, mada su i devojke imale šta da vide.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Naime, među gostima kluba Stefan Braun sinoć je bio i Relja Popović iz sve traženijih Elitnih Odreda. Gde god da se pojavi Relja pleni svojim šarmom, pa je tako bilo i na ovom fenomenalnom dešavanju. Frontmen najpopularnijeg hip hop sastava uživao i nije skrivao oduševljenje dobrim provodom. Devojke je ostavio bez daha.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Pored Milice Jelić i Relje Popović veče su posetile i druge brojne VIP ličnosti. Zašto je klub Stefan Braun omiljeno mesto poznatih, proverite sami. Idelna prilika za to je utorak 17. decembar kada vas očekuje uvek veoma posećeno Veče devedesetih. Za vaš neponovljivi provod, kakav je u klubu Stefan Braun standardan, pobrinuće se DJ Bolla i DJ Vlada.

Zbog velikog interesovanja rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Mr. Stefan Braun. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.

 

beogradnocu.com