vesti

Milica Pavlović nastupa u klubu Hill.

Atraktivna pevačica Milica Pavlović održaće večeras nastup u popularnom prestoničkom klubu Hill. Klub Hill sinonim je za neverovatnu zabavu, a u kombinaciji sa atmosferom koju pravi Milica Pavlović predstavlja idealno mesto za vaš provod ovog četvrtka.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Ono što je sigurno, u publici će biti mnoštvo muškaraca koji će uživati ne samo u glasu Milice Pavlović, već i u njenoj savršenoj figuri. Naime, mlada pevačica i zanosna zvezda "Granda" nedavno je snimila provokativan editorijal i po ko zna koji put pokazala sav svoj seksepil. Popularna "seksi sinjorita" pozirala je u atraktivnom izdanju gde svakako do izražaja dolaze njene duge i savršene noge, pa je ponovo zagolicala maštu mnogih muškaraca.

Inače, mlada pevačica publiku je osvojila, pored izuzetnog vokala, i svojim plesačkim umećem i vatrenim nastupima, a nakon takmičenja u "Zvezdama Granda", zbog svoje besprekorne figure zaradila je i titulu "Najlepše guze Granda". Ne propustite da se ovog četvrtka u to uverite i sami!

Klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

I nakon nastupa Milice Pavlović u klubu Hill se nastavlja sa vrelom atmosferom. Vaš provod će u petak 1. novembra do usijanja dovesti Fantastic Band i izuzetno seksipilna pevačica Jelena Kostov, dok ćete se u subotu maksimalno dobro provesti uz Dariju Stanojević, Aleksu Radenkovića i fenomenalni Milenium Band.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u najbolji prestonički provod. Klub Hill iz nedelje u nedelju nudi sve interesantniji program, što se na fotografijama i vidi, a vaše je samo da ga ne propustite.

Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com