Beograd, Klubovi, Najave, vesti

Klub Gotik je potpuno novi lokal, smešten na jednoj od najatraktivnijih lokacija za noćni život u Beogradu. Na mestu čuvenog bivšeg kluba Magacin, adresi Karađorđeva 2-4, u Beton hali, idealno je mesto za sve istinske ljubitelje kvalitetnog provoda. Ono što umnogome razlikuje Gotik od ostalih sličnih mesta u blizini je to što ovaj klub nudi provod uz kvalitetnu house i pop muziku i na taj način upotpunjuje celokupnu prestoničku ponudu. Klub Gotik zvanično otvara svoja vrata ove srede 14.12. a za dobru atmosferu biće zadužen bend Miligram. Vidimo se ove srede na otvaranju kluba Gotik, koji pretenduje da postane najekskluzivnije mesto za izlaske, kako u gradu tako i u regionu, što već na prvu loptu, svojim spektakularnim izgledom i zaslužuje!

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com