Poznati, vesti

Miloš Biković, zvezda filma "Montevideo", izrevoltiran povodom natpisa koje kruže domaćim medijima ovih dana, odlučio je da obrati "otvorenim pismom" na svom Twitter profilu.

Želeći da stavi tačku na sve što novine pišu o njemu, jasno je dao do znanja da "sve što ste čitali o njemu je, ili izmišljotina, ili izvađeno iz konteksta". U svom "obraćanju", napisanom u nekoliko delova, Biković je istakao da o privatnom životu nikada nije javno govorio.

"Razmišljao sam da li ovo da napišem ili ne. S obzirom da me prati izvestan broj ljudi koji pripada mlađoj populaciji, imam obavezu dakle: Nikada nisam niti ću davati izjave o svom privatnom životu sve što ste čitali je ili izmišljotina ili izvađeno iz konteksta. Nikada nisam davao izjave o svom seksualnom životu niti sam iste demantovao. Niti sam potvrđivao ili poricao raskid sa Brankicom. Ja želim da se istaknem radom i posvećenošću a ne tričarijama iz svog privatnog života. To jednostavno nije po mom ukusu i smatram da je gubljenje vremena baviti se tuđim životom." - istakao je Biković nasvom Twitter profilu.

biiii

 

beogradnocu.com