Lava Bar, vesti

Miloš Trninić Trna i Decibel Bend u Lava Baru.

Jedinstveni Lava Bar odlučio je da vam priredi sjajne izvođače 13. januara, kada se slavi Srpska Nova godina. Za muzički program biće zadužen fenomenalni Miloš Trninnić Trna koji poslednjih godina puni klubove brzinom svetlosti i već uveliko je poznat po sjajnim nastupima i pravljenju dobre atmosfere. Pored njega, sviraće vam i Decibel Bend koji ne izostaje u kvalitetu kad su u pitanju bendovi i vrhunska svirka. Oni godinama unazad prave sjajan štimung i izvode sve hitove domaće i strane muzike.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Lava Bar je počo lagano i skoro stidljivo sa početkom rada, sa bendovima koji nisu bili afirmisani i “veliki”, ali uvek sa idejom da bude jedinstven klub, kvalitetan i drugačiji. Mi verujemo da su u tome uspeli, a na vama da se uverite ako niste dosad. Ovde ima svega, od popa i roka muzike, džeza, evergrina, etno i fusion bendova ali uvek sa jednom osnovnom idejom – zabava, zabava i samo zabava! Naravno, gostima u Lava Baru je obezbeđen uvek prijatan ambijent, kvalitetna usluga i proizvodi kao i vrhunska bezbednost.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Budite i vi jedan od vernih gostiju Lava Bara nakon štro se uverite u njihovu odličnu uslugu. Za početak u toj nameri, dođite večeras i dočekajte sa ovim jedinstvenim klubom Pravoslavnu Novu godinu, nakon koje ćete se iznova vraćati. Rezervišite svoje mesto za doček Srpske Nove godine u klubu Lava Baru na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogranocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima. Lava Bar vas čeka otvorenog srca.

 

beogradnocu.com