Vanilla, vesti

Milutin Popović Zahar uživa u Vanilli.

Kao i svake večeri, klub Vanilla ne izostaje sa najboljim žurkama u gradu. Na sinoćnom provodu uz Lexington Bend, pored mnogih gostiju zabavljao se i jedan od naših najeminentnijih muzičkih majstora - Milutin Popović Zahar.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Milutina Popovića zovu najvećim maherom jugoslovenske muzičke scene, čovekom od koga je zavisila sudbina mnogih pevačkih talenata. Za sve ga je Bog obdario, ali on se najstrasnije bavio muzikom i ženama. U muzici je postigao sve što je želeo. Sa istim žarom komponovao je popularnu narodnu i zabavnu muziku, klasična koncertna dela, muziku za film, pozorište i televiziju. Autor je i kompozitor najvećih muzičkih hitova : “Od Vardara pa do Triglava”, “Hej Jugosloveni”, “Živela Jugoslavija”,”Vidovdan”, “Svilen Konac”, “Ivanova korita” itd. U Rusiji je nazvan jugoslovenskim Geršvinom kada je izveo simfoniju Oda Olimpika sa simfonijskim orkestrom Boljšoj Teatra.

Milutin Popović Zahar je magistar i doktorant međunarodnog prava, akademik SAIN, kompozitor, slikar, pisac, šahista, violinista, poliglota i mangup…Sve to i mnogo više. Ako ste u nedoumici gde da izađete i gde je odličan provod, ugledajte se na gospodina Popovića Zahara i pravac u klub Vanilla.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

U petak 13.decembra Marina Tadić će vam ulepšati veče i podoći atmosferu za 360 stepeni.  Subotom nastupaju Jadranka Barjaktarević i Nenad Jovanović, dok je utorkom neponovljivi i jedinstveni Lexington Bend. Ovaj sjajni bend gostuje u najboljim klubovima širom ex YU kao i u mnogim klubovima u inostranstvu.

Klub Vanilla je poznat po usluzi na vrhunskom nivou, najluđim noćima u gradu i gostovanjima, ali i provodu, najvećih estradnih zvezda. U ponudi kluba Vanilla možete uživati u raznim pićima stranih brendova, koktelima, vinima, rakijama, šta god poželite osoblje kluba Vanilla je uvek na usluzi da vam ispuni svaku želju.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Ono što je sigurno, ukoliko klub Vanilla bude vaš izbor za noćni provod u Beogradu, nećete se pokajati. Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u klubu Vanilla, možete izvršiti na vrlo jednostavan način odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com