Još Ovu Noć, Poznati, vesti

Mimi Oro i Danijel Đurić postali najbolji drugari.

Danijel Đurić i Milica Živanović, aka Mimi Oro, izgleda da su postali najbolji drugari! Nakon što je sa pevačem snimila spot za pesmu "Sedam dana" Mimi Oro je opet "doletela" na mesto zločina u kafanu Još Ovu Noć!

jos ovu noc2

Fotografisano u Kafana Još Ovu Noć

Starleta koja je postala poznata po izjavama u emisiji „24 sata VIP“ bila je glavna glumica u spotu Danijela Đurića, pa je nastavila da ga prati i na njegovim nastupima, s obzirom da peva svake srede u kafani Još Ovu Noć. Drugarima se pridružio i voditelj Dejan Stanković, a sudeću prema fotografijama, ne zna ko je više obigravao oko zanosne starlete.

jos ovu noc

Fotografisano u Kafana Još Ovu Noć

Zanimljivo je da se baš na početku saradnje sa Mimi Oro, Danijel Đurić razišao sa svojom dugogodišnjom devojkom, a kako je izjavio u medijima, njegova nova prijateljica postaće čak i pevačica, pošto je on zadužen za njen prvi singl koji će biti "šokantan". Jedva čekamo da je čujemo. Naši fotografi su u kafani Još Ovu Noć naišli i na Igora X koji je bio u društvu nepoznate devojke. Pogledajte našu galeriju.

jos ovu noc1

Fotografisano u Kafana Još Ovu Noć

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra  063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

beogradnocu.com