Lepeza u Perperu, vesti

Mina Kostić u Lepezi u Perperu.

Prava kafana kvalitetnog muzičkog repertoara, a kako i ne bi bila kad iza cele priče stoji legendarna Zorica Marković. Večeras samo za vaše kafanske momente u kafani Lepeza u Perperu nastupa Mirjana Miljković, uzdanica sjajnog noćnog provoda. Kafana Lepeza u Perperu je baš ono što je nedostajalo kafanskom životu Beograda, mesto sjajnog provoda, odličnih vibravija i momenata koji se samo jednom dese u životu. Jelena Gerbec, Sloba Đurković i Koko Bend uveseljavaju vas sutra, mladost lepota i majstorska izvedba sa njima stiže svake srede u kafani Lepeza u Perperu.

kafana Lepeza u Perperu

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Publika će se posebno obradovati Mini Kostić, koja u ovoj sjajnoj kafani nastupa u četvrtak, 13. februara. Mina Kostić je svojoj karijeri pevala mnogim poznatim ličnostima kao što su Dejan Stanković, Siniša Mihajlović, a pevala je i na svadbi Jelene Karleuše. Učesnik je i finalista Farme 2010. godine, na kojoj se pokazala kao izuzetna i vredna osoba i prirasla je publici još više za srce. Mina Kostić je jedna od naših najlepših pevačica mnogi je zovu i džepnom venerom. Snimila je mnogo lepih pesama, među kojima su ''Heroj'', ''Česma'', ''Stariji čovek'', ''Još jedna u nizu'', ''Muziku pojačaj'' i druge. Kafana Lepeza u Perperu je pravo kafansko utočište, tu će vaše srce pronaći taktove koji kucaju baš u njegovom ritmu.

kafana Lepeza u Perperu

 Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Milanče Radosavljević i Bota i Dijamanti vaši su petkom i biće ludo, igra i pesma su vizik karta kafane Lepeza u Perperu. I subota je fantastična u kafani Lepeza u Perperu kada vaša čula čeka jedan pravi mlaz uživanja, uz Igora X i Trbušne Plesačice ovo veče će zaista biti poseban tretman i za oči i za uši.

kafana Lepeza u Perperu

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Kafana Lepeza u Perperu je pravi izbor za vas, najlepše trenutke besplatno možete rezervisati putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda i pri tom vodimo računa da se svako veče lepo provedete, posebno u kafani Lepeza u Perperu, bisere provoda iz iste potražite u našoj galeriji fotografija.

 

beogradnocu.com