Najave, Štikla i Burence, vesti

Mirče na kvadrat.

Ukoliko još uvek niste odlučili kako ćete provesti vikend, vaš omiljeni portal beogradnocu.com je tu da vas uputi samo na najbolje. Naime, samo ovog vikenda ne propustite da svratite u kafanu Štikla i Burence na Vračaru gde će vas i u petak i u subotu zabavljati neponovljivi Mirče Radulović.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Mirče Radulović je veoma traženi klupski i kafanski pevač upravo zbog uvek fantastične atmosfere koju napravi. Njegov prvi singl ’’Fatalna’’ koji je snimio 2009. godine jasno je ukazivao na potencijal ovog izvanrednog mladog pevača. Kafana Štikla i Burence je uvek puna kada on nastupa.

Takođe, u ovoj kafani imate u ponudi i fenomanalan Finger Food. Dođite da se veselite i fantastično provedete uz odličnu muziku, fantastičnu hranu i najlepše devojke, jer uz Štiklu i Burence dobra atmosfera nikada ne izostaje.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog CallCentra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com