Štikla i Burence, vesti

 Mirče Radulović 13. januara u kafani Štikla i Burence.

Ukoliko ste boem u srcu, sigurno ste čuli za kafanu Štikla i Burence. Mozda ste već bili, ali ukoliko niste, naša preporuka je da obavezno svratite. Pogotovu na specijalnu žurku povodom dočeka pravoslavne Nove godine koju ova kafana organizuje.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Kafana Štikla i Burence nalazi se na Vračaru, tačnije locirana je na uglu Đerdapske i Šumatovačke ulice, trideset metara od Južnog bulevara. Ovo izvanredno mesto pogodno je ukoliko u toku dana želite da uživate u vrhunskim specijalitetima domaće kuhinje, koji se u kafani Štikla i Burence prave sa mnogo ljubavlju, ili u toku večeri ukoliko ste željni dobrog provoda. Ovde vas uz pristupačne cene pića, najlepše momke i devojke i dobro raspoloženje, očekuje naravno, i najbolja muzika u gradu. Dobar provod zagarantovan uz puno pozitivnih vibracija i vrhunske atmosfere!

Za fenomenalni doček srpske Nove godine, Štikla i Burence su vam pripremili sjajna iznenađenja koja ne smete propustiti. Po ceni od samo 990 dinara po osobi, dobićete ulaz na žurku i flašu pića za svaki sto. Osim toga, za vaše najbolje uživanje pobrinuće se i dobra muzika, tačnije, Miroslav Mirče Radulović koji će podignuti čitavu kafanu na noge, to jest štiklice.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Miroslav Mirče Radulović je finalista prethodne sezone takmičenja “Zvezde Granda”, koji je simpatije publike pobrao hitom “Njeno” od Damira Handanovića. Još kao mali, svirajući po dečijem sintisajzeru, pokazivao je talenat i ljubav prema muzici, koji je danas u potpunosti evidentan. Taj mali, talentovni dečak, danas je zreo pevač, neverovatnih muzičkih kvaliteta i performansa, koji se bori za svoje mesto među zvezdama. Prvi singl ’’Fatalna’’ snimio je 2009.godine, i to mu je trenutno jedina lična karta. Danas nastupa po klubovima i diskotekama u Srbiji, a publika ga uvek dočeka ogromnim odzivom. Svaki njegov nastup, odlikuje se raznovrsnim repertoarom od narodne muzike, pop muzike, preko starog rock-a i novokomponovanih, turbo folk pesama. Jasno je, da opis ovog mladog umetnika i mogućnost da interpretira sve muzičke žanrove ukazuju na njegov izvanrednan talenat, koji će tek u predstojećem periodu doći do izražaja.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Zato dođite u kafanu Štikla i Burence i uz sjajnu muziku i glas ovog pevača plešite do zore. Rezervacije za doček srpske Nove godine u kafani Štikla i Burence, kao i za sva ostala dešavanja, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

 

beogradnocu.com