Magazin

I dok nervozno lupkate štiklicom o pod čekajući u omanjem redu da uđete u omiljeni klub, i ne slutite šta se dešava recimo u Londonu. Naime, u današnje vreme svima je strpljenje na izmaku, pa tako pojedini nisu u stanju da sačekaju ni pet minuta kako bi ušli u klub. Podsetićemo vas da je dužnost obezbeđenja, kako i samo ime kaže da budete bezbedni, te ako malo sačekate kako bi  oni uljudno obavili svoj deo posla, nije ništa strašno. Kad već pomenusmo London, evo šta se nedavno desilo u jednom klubu.

urbanČitava ekipa koja se spemila za dobar provod nije stigla do ulaza u klub jer su po mišljenju obezbeđenja bili previše urbani. Čudno objašnjenje, zar ne? Osim toga, nekoliko devojaka takođe se vratilo kući jer, kako im je saopšteno imaju previše kilograma i previše su iskvarcovane. Još čudnije zar ne? Ne želite ni da zamislite kako bi bilo da vam neko kaže : "Smršaj pa se vrati".

16422270_974772632660031_8096555230025291845_o

A naravno da postoje i klubovi u koje možete ući samo ako na sebi imate markiranu garderobu. Uz obezbeđenje stoje i "stručnjaci" koji procenjuju da li je vaša garderoba skupa ili fejk. Verovali ili ne.... Zato, ako se ikada unervozite jer čekate u redu, setite se ove priče i budite srećni što živite u Srbiji. Bar kada je reč o noćnom provodu.

beogradnocu.com