Stefan Braun, vesti

Miss Svetlana i Davor Jovanović za šankom.

Vodeći beogradski klub Mr.Stefan Braun i ove nedelje nastavlja u punom sjaju. Ponedeljkom, kao i uvek, organizovano je humanitarno veče, kada su za miks-pultom rezidenti kluba DJ Petar & DJ Bolla, a poznate face iz show biznisa skupljaju dobrotvorne priloge za bolnice, crkve, institute i služe piće gostima popularnog kluba. Ovo je jedno od najpopularnijih dešavanja u Braunu, a sjajan provod je zagarantovan svake nedelje.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Svakog ponedeljka srećemo poznate voditelje, pevače, glumce i sportiste, a sinoć je ekipa beogradnocu.com naišla na mladog pevača Davora Jovanovića, poznatog javnosti kao pobednika u prvoj sezoni emisije Prvi glas Srbije. Pored Davora, u Stefan Braunu se zabavljala pop pevačica Svetlana Koprivica, poznatija kao Miss Svetlana. Ova pevačica je bila učesnik poslednjeg serijala rijaliti šoua “Farma”. Ono dvoje pevača se odlično provodilo u Stefan Braunu u kome je celo veče vladala pozitivna energije i dobro raspoloženje.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Naime, tokom čitave naredne nedelje u klubu Mr. Stefan Braun očekuje vas izuzetan muzički program koji ne smete propustiti. Već večeras možete uživati uz hitove devedesetih i muziku kojas vas vraća u mladost i detinjstvo. Sredom uz Dj Marko uživaćete u “Special Night” i promo žurkama, dok su četvrtkom u Stefan Braunu dobro poznati zvuci hip - hopa i R’n’B-a koje puštaju Gru I DJ Playa. Kada je reč o dobrom provodu, ni petak neće biti izuzetak. Vašem maksimalnom uživanju doprineće DJ Bolla i DJ Vlada koji će puštati New Club Sound. Subotom vas očekuje Commercial House, da bi na kraju nedelja, kao i obično, bila u znaku Full House Band-a sa DJ Markom.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Rezervacije za vaš večerašnji provod, kao i za sva dešavanja u klubu Mr. Stefan Braun možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonicebeogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com