Kolumne

Anabela Atijas i njena ćerka Luna Đogani su odličan primer kako često možete "pomešati" majku i ćerku. Obe izgledaju prelepo, atraktivno i zanosno, a možete ih sresti u istom klubu. Istina, one ne idu zajedno u provod, ali je Luna prisutna kao podrška na svakom nastupu svoje zgodne mame.To je već ešto drugačija priča. Međutim sve je više situacija da se u istom klubu nađu mama i ćerka koje nisu poznate široj javnosti. Tada se dešavaju različite simpatične situacije.

luna đogani

Od toga da se mami koja nije zauzeta dopadne isti frajer kao i ćerki, do toga da isti muškarac dobije korpu od ćerke pa počne flert sa mamom na drugom kraju kluba, ne znajući za rodbinske veze. Kao što rekosmo, simpatično, možda čak i malo konfuzno.

devojke-river

No, živimo u modernom svetu u kom je skoro sve dozvoljeno. Ili se bar tako kaže, kako bismo bili u trendu. Da li je zaista kul da mama i ćerka đuskaju u istom klubu i cirkaju, veliko je pitanje. Neki bi rekli, to se dešava jedino u Beogradu. Možda su "ti neki" i u pravu, a možda i ne? Šta kažete?

beogradnocu.com