Štikla i Burence, vesti

Moja štikla.

Miroslav Mirče Radulović, sjajan i u nikad boljoj formi čeka vaše naštimano raspoloženje u petak u kafani Štikla i Burence. Dođite i doživite pravi kafanski haos, provod nad provodima, koji je odavno prešao iz odeljka za pamćenje u odeljak za nezaborav, a tu emocionalnu igrariju poznaju samo Miroslav Mirče Radulović i sjajna kafana Štikla i Burence.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Kafana Štikla i Burence nije zaista jedna obična kafana u kojoj imate drvenu stolicu, karirani stolnjak i po koju veselu notu, kafana Štikla i Burence je ona kafana iz bajki, ona sa srećnim ljubavima i ona u kojoj vas pesma uvek osvaja i živi u vašem srcu i za vaša srca.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Nevena- Nensy, peva subotom u kafani Štikla i Burence, ova nadarena mlada umetnica je još samo jedan stepenik do provoda u koji ćete se zaklučati, kao u kakvu tajnu škrinju i podeliti sa najmilijom osobom parčence emocija iz kafane Štikla i Burence, odavno jedine i nepobedivo vaše. Kafana Štikla i Burence, vlada noćima, ove noći se miluju sa žicama sviraca i glasom predrage Nevene- Nensy, koja već odavno previ atmosferu koja je više nego lom, koja je više nego napad sevdaha, provod koji priželjkujuete i tu vam je na dohvat ruke, čim uđete u kafanu Štikla i Burence, tako neodoljivu kao pijana ispovest, za jednim drvenim stolom uz sjajnu muzku, gde ćete reći i što jeste i što nije i gde će vam sve oprostiti pijane noći u kafani Štikla i Burence, jer u kafani je dozvoljeno sve što je s osmehom i kafanski.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

U kafani Štikla i Burence provod će se rezervisati sam od sebe i to putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Štikla i Burence zauzima posebno metso u vašim grudima, ono sa leve strane i mi smo tu negde sa našim neumornim objektivima u trci za najboljim provodima, kada znamo da ste vi tu uvek "blicamo" na vreme.

 

beogradnocu.com