Poznati, vesti

Momak za primer: Vlada Stanojević zbog ljubavi proputovao pola Evrope!

Vlada Stanojević definitivno može poneti titulu dečka, odnosno verenika godine, s obzirom da je zbog ljubavi proputovao pola Evrope! Naime, poznati voditelj je vozio svoju verenicu Anu Mariju Žujović i njenu instruktorku Mariju Savić Srećković na avion u Temišvar, kako bi otputovale u Barselonu na Evropsko prvenstvo. Međutim, zbog gužve na granici su zakasnili su na let, pa ih je vlada kolima odvezao u Beč.

"Gužva na granici ih je omela. Kada je shvatila da će propustiti let, Ana je pala u očaj. Samo je ponavljala da će propustiti prvenstvo, a samim tim i priliku da odbrani zlato koje je osvojila prošle godine. Marija ju je sve vreme smirivala, ali bezuspešno. Kada je video koliko je njegovoj devojci stalo da ode na to takmičenje, Vlada se konektovao na internet kako bi našao prvi let za Barselonu. Direktan avion imali su iz Beča za nekoliko sati. Vlada je bez razmišljanja okrenuo auto i zaputio se u Austriju. Iako je vozio poprilično dugo, nije dopustio da ga savlada umor. Imao je samo na umu da njegova draga mora stići na avion, što se na kraju i dogodilo", izjavio je za Alo dobro obavešteni izvor.

"Kako smo stigli dovde, to samo mi znamo", napisala je buduća Stanojevićeva supruga na svom Fejsbuku, postavivši lokaciju aerodroma u Beču.

 

beogradnocu.com