Kolumne, Razno, vesti

Momci, jeste li spremni za Dan žena?

Međunarodni dan žena, poznatiji kao Osmi mart, je dan posvećen ženama. Istorijski gledano, ovaj praznik je nastao kao dan borbe za političku, ekonomsku i socijalnu ravnopravnost žena i muškaraca, a sada predstavlja jedan od najneomiljenijih datuma mnogih pripadnika jače polovine, pored Dana zaljubljenih.

kafana Stara Pesma

Kako to obično biva, smisao i suština vrlo se lako prepakuju ili zaborave, pa je sada Osmi mart postao povod za poklon ili svađu. Ženama je jasno da je zaboraviti Osmi mart smrtni greh i činjenica da ste vi zaboravili taj datum automatski njoj daje argument za apsolutno sve i protiv toga nećete moći. Jer Osmi mart se ne zaboravlja!

klub Dragstor Plaz

Tako da dragi dečaci, kakve god emocije vi gajili prema ovom prazniku, to vašu nežniju polovinu ne zanima, i ukoliko želite mir u svetu, valjalo bi da se vaša draga na taj dan oseti posebnom. Ukoliko kaže da joj Osmi mart nije bitan, samo pokušava da vas testira, i ukoliko je na bilo koji način podržite u tome, već ste u blenderu. Naravno da joj je bitan! Pa već u nedelju ujutru ona će izaći na kafu sa drugaricama i vi ćete biti glavna tema! Ako iznenađenje ne bude na nivou potrudite se da na vreme pronađete sigurnu kuću ili ekipu iz emisije Bračni Sudija.

kafana Ona Moja

Pošto smo vam ukazali na to da je žena jeziva kao politički marketing kad joj nešto ne odgovara, valja ponuditi i neku ideju kako da iznenadite vašu dragu. Poklončići i cveće se podrazumevaju, ali imajte na umu i to da se mnogo duže pamte doživljaji od pukih materijalnih sitnica. Nema potrebe da potrošite mnogo novca, niti da napravite spektakl. Njoj će svakako značiti i neki simboličan znak pažnje, ukoliko ona tu noć provede izvanredno. Upravo zbog toga preporučujemo da u našoj kategoriji Vesti pogledate koja su mesta sa najatraktivnijom ponudom za ovaj praznik, koji je takođe idealan povod da se i vi dobro provedete.

klub Stefan Braun

Ono što garantujemo jeste da koje god mesto odaberete iz naše ponude doživećete jedinstveno iskustvo. Na vrlo jednostavan način rezervacije za bilo koje mesto u gradu možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Dakle momci, nemojte zaboraviti na Osmi mart. Ako ništa drugo, neka vam asocijacija bude duel prvoplasirane i petoplasirane ekipe Premijer lige, odnosno utakmica između Čelsija i Totenhema. I potrudite se da se vaša draga nakon klabinga ne saplete o prazne limenke.

 

beogradnocu.com